Menu Luk

Hit The Town

Lymix MUSICAL et pædagogisk koncept

Til vore musicals er der udarbejdet forskellige pædagogiske materialer.
Materialerne kan bestilles her og i butikken.

Rollehæfte – Kopimappe: Rollehæfterne er fremstillet som kopimapper. Kopimapperne lejes og kan derfor ikke købes.
Forfatterafgift pr. opførelse: 450,00 kr.

Sammenspilshæfte – Tekster og noder: Hæfterne indeholder melodistemmer med becifringer, kor- og blæsestemmer mm. Velegnet til brug for musikledsagelsen eller til brug i musikundervisningen.
Se yderligere oplysninger under beskrivelsen af de enkelte musicals.

PlayBack CD: PlayBack-CD’en gør det nemt for lærere, som ikke selv spiller og er samtidig en stor hjælp til indøvning af sangene. 
CD’en kan også bruges som erstatning for et orkester.

CD: CD med sangene

På denne side vises de materialer, som er udgivet netop til denne forestilling.

Hit The Town

Aldersgruppe:
Folkeskolens mellemste- og ældste trin.
Spilletid: 60 minutter
Roller:

Materialer:
Hit The Town – Rollehæfte – kopimappe – ISBN 87-90967-08-9
Hit The Town- Tekst- og nodehæfte – ISBN 87-90967-09-7
Hit The Town- Play-Back CD – ISBN 87-90967-10-0
Det er ba’ os – CD med sangene til Hit The Town-  katalognr. 26-011298


Tekst- og nodehæfte
Hit The Town

Hit The Town

En musical med fart over feltet. Om ærlighed, hjælpsomhed, opfindsomhed, kærlighed, jalousi og meget mere.

Ta’ ind til byen, sæt lidt fut i den – det er bar’ os. En gruppe teenagere mødes om aftenen på deres hemmelige tilholdssted. Tom er den naturlige leder, han er smart, har charme og pigerne står i kø.
Tom har svært ved at klare sucessen. For at skaffe penge er han begyndt at sælge cykler, som han skaffer på mystisk vis.

Frede, en hjælpsom men lidt naiv ungkarl, har lovet Tom at male en næsten ny cykel. Men cyklen er Ibens. Hun er datter af byens rigeste grevinde, lidt forkælet med eget kreditkort og så er hun for resten en af Toms veninder. Som alle andre har byen også en borgmester, og som de fleste borgmestre har han også en kone. Og konen er netop problemet, hun vil bestemme, så han drømmer om en karriere med en berømt sangerinde, som engang har boet i byen. Derfor beslutter han at holde en sommerkoncert.

Sangerinder koster, men det er der også råd for. Koncerten afholdes med deltagelse af både borgmesterfruen og sangerinden. Frede får besøg af blomsterhandleren, grevinden, Iben og Maja, og da Tom dukker op, får han kærligheden at føle. Og – Frede, ja, han var engang ungkarl……

Anmeldelse:

Hit The Town var spændende, at være med i. Der var nogle sjove karakterer, og nogle gode sange. Jeg spillede en masse biroller, som også var sjove at spille. Folk sagde, at de ikke havde lagt mærke til, at jeg spillede 5 forskellige roller. Mine sjoveste roller var nok, Maja og sekretæren. Maja skulle være den hidsige og jaloux type. Sekretæren skulle være sådan en forførende én.

Det var rigtig sjovt og være med. Der var rigtig godt musik, som man stadig kan huske i dag.

Emma