Menu Luk

Heaven Express

Lymix MUSICAL et pædagogisk koncept

Til vore musicals er der udarbejdet forskellige pædagogiske materialer.
Materialerne kan bestilles her og i butikken.

Rollehæfte – Kopimappe: Rollehæfterne er fremstillet som kopimapper. Kopimapperne lejes og kan derfor ikke købes.
Forfatterafgift pr. opførelse: 450,00 kr.

Sammenspilshæfte – Tekster og noder: Hæfterne indeholder melodistemmer med becifringer, kor- og blæsestemmer mm. Velegnet til brug for musikledsagelsen eller til brug i musikundervisningen.
Se yderligere oplysninger under beskrivelsen af de enkelte musicals.

PlayBack CD: PlayBack-CD’en gør det nemt for lærere, som ikke selv spiller og er samtidig en stor hjælp til indøvning af sangene. 
CD’en kan også bruges som erstatning for et orkester.

CD: CD med sangene

På denne side vises de materialer, som er udgivet netop til denne forestilling.


Fakta
Heaven Express
Heaven Express

Aldersgruppe:

Fra 6. – 10. klasse
Spilletid: 60 minutter
Roller: 22

Materialer:

Heaven Express – Rollehæfte – kopimappe ISBN 978-87-90967-43-7
Heaven Express – Tekst- nodehæfte ISBN 978-87-90967-44-4
Heaven Express – PlayBack CD ISBN 978-87-90967-45-1
Heaven Express – CD ISBN 978-87-90967-46-8


Heaven Express
Heaven Express er en sjov moderne komedie / ungdomsmusical. Historien foregår blandt andet på Sankt Peters kontor, hvor han sammen med sin sekretær, englen Gabriella og nyanskaffelsen – PC’en – holder styr på, hvem der kommer til himlens port. Nede på jorden er vi i selskab med en gruppe teenagere, hvor kærlighed, ærlighed og venskaber kommer på en hård prøve.
Forside til kopimappe

Heaven Express – fart over feltet.

Sct. Peter er sent på den, og det er første dag på kontoret hvor personalet, på nær sekretæren, er blevet fritstillede. Slut med arkiver og papirarbejde. Pc’en har helt tjek på ud- og indgående post.

Den lige vej fra jord til himmel skulle været sikret, men dog er pc’ere ikke altid til at stole på, og kaffe tåler de ikke.

Sct. Peter får nok at se til, men heldigvis kommer Peter fra Leasy forbi, og han får langsomt gang i pc’en igen. Især Internettet og pc’ens webcam kommer til stor gavn.

En gruppe unge har planlagt et tyveri i den lokale tøjbutik. Caroline kommer i et slemt dilemma, da hun opdager, at pigerne har stjålet en moderne bluse og gemt den i hendes taske.

Som i enhver musical gemmer der sig et kærlighedsdrama, og vi kommer vidt omkring, både blandt de unge og på det lokale plejehjem.

En musical, som sætter fokus på teenagere.

Heaven Express
Gabriella og Skt. Peter på vej til kontoret iført morgenhår og morgenkåbe.

Heaven Express er en anderledes musical, end de andre jeg har set og været med i. Men jeg mener, at det er den fedeste af dem.
Jeg spillede selv Sankt Peter, som jeg mener muligvis er en af de sværeste roller i stykket. Da jeg spillede mand og engel. Jeg var nødt til at sætte mig ind i det med at være gammeldags. Det var sjovt, for jeg kunne lege lidt mere med rollen, da der ikke var bestemt, hvordan han skulle se ud, hans væremåde osv.

Musicalen er vildt fed. Sangene er rigtig gode, og nemme at synge, da de ikke ligge så højt oppe.

Handling

Heaven Express handler primært om to steder, da man følger hvad der sker i himlen og på jorden. I himlen møder man den mindre hårdt arbejdende gammeldags Sankt Peter, der bøvler med sin computer og den nye teknik, der er indført i himlen. Hans kone Gabriella gør det ikke ligefrem lettere, da hun bestiller nyt tøj, i stedet for det gamle fra omkring 1800-tallet.

På jorden møder man Caroline, den uefarne unge pige. Pga. den forkerte vennekreds kommer hun ud i problemer, med både familie og tyveri. Hun ender til sidst hos Sankt Peter, men bliver sendt tilbage til jorden.

Det med at stjæle tøj, er noget der har været oppe i medierne flere gange i løbet af året, og det er der ideen stammer fra.

Christina Tandrup Iversen, 10 klasse


At lave musicalen ”Heaven Express” var en kæmpe oplevelse, og vi øvede rigtig meget, men det var virkelig det hele værd, for når man så skulle vise musicalen, og vise, hvad man havde øvet på, var det en kanon oplevelse.

Helle Jørgensen 7. kl.


Heaven Express
Gabriella synger

Jeg synes det var rigtigt sjovt at være med i musicalen og vi skulle vise hvad vi havde lært. Det med at stå foran så mange mennesker var også sjovt, og jeg kunne mærke at der kom sommerfugle i maven da vi skulle spille.

Hvordan gjorde vi

Vi havde lavet det, så vi hele tiden skiftede i mellem at være oppe i himlen og at være nede på jorden. Oppe i himlen handlede det om teknik og modetøj.
Nede på jorden handlede det om at Caroline gerne ville have en G-star trøje, men det måtte hun ikke for sine forældre, og så stjal hendes venner en og puttede den i hendes taske, uden at hun opdagede det.
Da Caroline skal til fest ved Lise har hun den nye trøje på. De piger som stjal trøjen kom og ødelagde festen, ved at give Caroline en kraftig hjernerystelse. Carolines kæreste Casper er en tøsedreng og ved ikke rigtig, hvad han skal gøre, fordi han er lidt bange for de piger, som stjal trøjen.

Min oplevelse

Jeg synes det var sjovt at spille 2 roller, fordi så skete det noget hele tiden, og der blev lagt lidt pres på en.
Det var sjovt at spille rollen Lise. Det var en rolle, som viste hvordan forholdene var imellem pigerne. Der var ligesom 2 grupper, dem som var de seje og dem der kunne være sig selv og hjælpe sine venner. Lise var en af dem som kunne hjælpe sine venner, når der var brug for det!
At spille rollen Kim Larsen var noget helt andet, det var rigtigt sjovt.
At prøve og spille den rolle, som skulle for folk til at grine, man var faktisk klassens klovn.
Det var en helt anden rolle end rollen som Lise.

Johanne Mikkelsen 7. Klasse