Menu Luk

Street Life

Lymix MUSICAL et pædagogisk koncept

Til vore musicals er der udarbejdet forskellige pædagogiske materialer.
Materialerne kan bestilles her og i butikken.

Rollehæfte – Kopimappe: Rollehæfterne er fremstillet som kopimapper. Kopimapperne lejes og kan derfor ikke købes.
Forfatterafgift pr. opførelse: 450,00 kr.

Sammenspilshæfte – Tekster og noder: Hæfterne indeholder melodistemmer med becifringer, kor- og blæsestemmer mm. Velegnet til brug for musikledsagelsen eller til brug i musikundervisningen.
Se yderligere oplysninger under beskrivelsen af de enkelte musicals.

PlayBack CD: PlayBack-CD’en gør det nemt for lærere, som ikke selv spiller og er samtidig en stor hjælp til indøvning af sangene. 
CD’en kan også bruges som erstatning for et orkester.

CD: CD med sangene

På denne side vises de materialer, som er udgivet netop til denne forestilling.

Fakta
Street Life

Aldersgruppe:
Folkeskolens ældste årgange.
Spilletid: Ca. 65 minutter
Roller: 24 – Kan spille af færre 

Materialer:
Street Life – kopimappe ISBN 978-87-90967-36-9
Street Life – Tekst- og nodehæfte ISBN 978-87-90967-37-6
Street Life – CD ISBN 87-90967-18-6
Street Life – PlayBack CD ISBN 978-87-90967-38-3


Street Life

Street Life

En moderne ungdoms musical, om livet på godt og ondt i storbyen.
Musikkens forskellige stilarter spænder fra smukke ballader, funk, pop-rock til Beethovens Song Of Joy udsat for skønsang, rap, pop og discorytmer.

I hovedrollen finder vi Kristian, en noget usikker ung teenager, som efter et skænderi med sin mor beslutter at rejse ind til byen, for at finde sin egen identitet, og møde mennesker, som forstår ham.
På vej hen til bussen hjælper han Maria, som er blevet kørt ned af en pensionist med blød hat og stok. Hun er heldigvis uskadt, og de veksler nogle få bemærkninger.

Ved ankomsten til storbyen tager gadepigerne sig kærligt af ham. De lever et ganske anderledes liv med tyveri, stoffer og alkohol. Et liv, som er meget forskelligt fra provinsbyen, og han får ”kærligheden” at føle.

Marias mor er syg, og Maria rejser derfor ind til byen for at bo hos sin moster. Maria får arbejde i Karolines Café, som danner rammen om en del af historien, og er stedet hvor alle mødes.
I caféen møder vi en gruppe unge mennesker, som har fundet sammen omkring et moderne frikirkemiljø. I modsætning til gadepigernes rå tilværelse er kærlighed og hjælpsomhed deres tilgang til livet.

Som i enhver musical gemmer der sig naturligvis en kærlighedshistorie. Hvem træffer valget for Kristian, vælger han med hjertet eller sejrer usikkerheden?

Anmeldelser

Street life

Street Life er en fantastisk musical, der tager de unges problemer op. Stoffer, alkohol og det at være sammen med de forkerte. Det er alt sammen indeholdt i Street Life, og det er med til at gøre den fed.

Jeg syntes det var en fed oplevelse, da jeg selv var med, første gang den blev opført. 
Sangene er gode og i forskellige genre. De går bare lige ind, og man går rundt, og synger dem resten af dagen. 

Jeg spillede moster i stykket, det var vildt sjov. Selvom jeg ikke havde nogen sang der skulle synges, havde jeg den fedeste tale, som jeg egentlig selv havde fundet på ved et tilfælde. 

Alt i alt syntes jeg Street Life var sjov, men mange små og store udfordringer, sangene og stykket er utrolig godt skrevet. 

Det er spændende og meget underholdende. 

Christina Tandrup Iversen 10.klasseStreet Life er en fed ungdomsmusical, som handler om os unge. 
Noget at det, som gør Street Life rigtig god er de mange forskellige roller i stykket. Lige fra de generte typer til de hårde og barske piger, der tror, at alle bare gør, hvad de bestemmer.

Jeg spillede selv en af hovedrollerne, – det var Maria. Hun var en sød og hjælpsom pige, og det er hende, som fik sin drømmeprins til sidst. 

Det er rigtig godt at sangteksterne er skrevet på engelsk, og at melodierne går lige ind. Jeg synes de er godt skrevet, så de er nemme at synge.

Jeg skulle synge det første vers i slutsangen helt alene, uden orkester og med spot på. Jeg var lidt nervøs, men det gik rigtig godt. Mange sagde bagefter at det var sejt, og det var en god musical.

Mia Mandau 9. klasse