Menu Luk

Lurifax til fastelavn

Lymix MUSICAL et nyt koncept

Til vore musicals er der udarbejdet forskellige pædagogiske materialer.
Følg linket under de forskellige musicals for yderligere beskrivelse af de tilknyttede materialer. Materialerne kan bestilles her og i butikken.

Rollehæfte – Kopimappe: Rollehæfterne er fremstillet som kopimapper. Kopimapperne lejes og kan derfor ikke købes. Forfatterafgift pr. opførelse: 450,00 kr.

Sammenspilshæfte – Tekster og noder: Hæfterne indeholder melodistemmer med becifringer, kor- og blæsestemmer mm. Velegnet til brug for musikledsagelsen eller til brug i musikundervisningen.
Se yderligere oplysninger under beskrivelsen af de enkelte musicals.

PlayBack CD: PlayBack-CD’en gør det nemt for lærere, som ikke selv spiller og er samtidig en stor hjælp til indøvning af sangene. 
CD’en kan også bruges som erstatning for et orkester.

CD: CD med sangene

Fakta
Lurifax

Aldersgruppe:

3. – 6. klasse.
Spilletid ca. 30 minutter
Roller: Lurifax, handelsmand, Piraterne: Sigurd Enøje, Peter Træben, CD-Rom, Lange Henning, 6 børn, 3 solister og 6 dansere.

Materiale:

Lurifax til Fastelavn – ISBN 87-90967-27-5
CD: Historien om Lurifax til fastelavn, musik: Vokal/PlayBack. ISBN 87-90967-12-7


Lurifax til fastelavn

Lurifax til fastelavn

Hæfte med tekst og noder.

Alle drenges drøm, og så kan pigerne også være med. Sørøver for en dag. Jo, kom bare an! Lurifax kan, selv det mest umulige, tror han. Og hvis bare piraterne og vennerne hjælper ham, skal han nok få sat lidt fut i en lille slyngelstreg. En sådan skal nok tage pippet fra selv de mest søde børn. Og hvad pyt! Er der nogen grund til at fejre fastelavnsfest. I hvert fald ikke hvis alle tønderne i hele landet pist er forsvundet.

Jo vist, Lurifax virker temmelig skrap, men mon ikke der under overfladen gemmer sig en helt anden, og får han held til at gennemføre sit drilleri?

Stykket kan opføres i samarbejde med dansk- og musikundervisningen. Musikken kan ledsages af klaver, eller hvis muligt et lille orkester. De forskellige stemmer findes bagerst i hæftet.


Lurifax til fastelavn – CD

Historien om Lurifax, vokaludgaver af musikken og PlayBack.

Historien om Lurifax:
Replikkerne er indtalt som beskrevet i hæftet Lurifax til fastelavn.
1. Historien om Lurifax til fastelavn

Vokal-udgave:
Musikken indspillet med leadvokal, kor og instrumenteret med de arrangementer, som er anført i hæftet Lurifax til fastelavn.
2. Lurifax ( titelsangen ) – 3. Gummipiraterne – 4. Tøndedansen -5. Dagens mand.

Play-Back – syng selv:
Musikken er indspillet uden leadvokal og kor. CD’en er velegnet til indøvning af sangene og som erstatning for et manglende orkester.
Et samarbejde med musiklæreren er naturligvis at foretrække, men CD’en gør det muligt at opføre Lurifax til fastelavn af lærere, som ikke selv spiller et instrument.
6. Lurifax ( titelsangen ) – 7. Gummipiraterne – 8. Tøndedansen -9. Dagens mand.

Medvirkende:
Lurifax: Sven Møller – Pirater: Finn Skovfoged – Handelsmand: Erik Duedal Hansen
Børn: Kristian Neertoft, Ida Skovbjerg, Maja Juhler og Sofie Schmidt.
Solister og kor: Maria Kristiansen, Anja Olsen og Nana Jensen
Musikere: Guitar: Tage Nissen og Peter Riis – Klaver: Bjarne Hansen – Keyboard og bas: Erik Duedal Hansen – Klarinet og altsax: Maria Duedal Hansen